top of page
Parallel Lines

Naš posao je Vašu ideju pretvoriti u gotov proizvod

Pripreme modela prema crtežu

The Laste Of Us - HBO skica.jpg

HBO se za promociju serije The Last Of Us odlučio na izradu medaljona na lančiću koje je na predpremijeri serije služio kao ulaznica u kino. 

Medaljon na lančiću smo krenuli proizvoditi od jednostavne fotografije (ne treba biti u vektorima, može biti i najjednostavniji .jpg format).

Izrada 3D modela

Nakon što smo fotografije pretvorili u 3D model, šaljemo na provjeru vizualizacije klijentu da utvrdimo ukoliko treba nešto još dodati, izmijeniti, maknuti...

 

Model smo izradili 3D printerom s preciznošću od 0.025 mm (25 mikrona).

Dimenzija medaljona je izrađena prema prethodnom dogovoru promjera 31,25 mm, debljine 2,75 mm i sa rupicom od 3 mm.

The last of us.jpg

Izrada kalupa

IMG_1961.JPEG

Modele koje smo napravili stavljamo između dva gumena kalupa, te nakon vulkaniziranja, kalupi budu spremni za centrifugalno lijevanje…

Nakon procesa vuklanizacije, vadimo modele koje smo prethodno izradili, te u kalup urezujemo dovodne kanale kao bi omogućili da cink dođe do svakog modela u kalupu.

Gotov proizvod

Nakon što smo napravili sve prethodne radnje proizvodnje, na medaljone stavljamo lančiće i radimo pakiranje. Kod ove narudžbe nije bilo potrebe za specijalnim pakiranjem (što se također može napraviti da svaki bude u svojoj personaliziranoj kutijici - po želji kupca)

IMG_2151.JPEG
bottom of page